lördag 30 augusti 2008

Kul tjej!

Fattar ni hur jobbigt det är att leva i ett bloggförhållande?

Igår kväll somnade jag i soffan vid niotiden, vilket inte kan anses så konstigt med tanke på att det var fredag, vi hade ätit kräftor och druckit en massa öl plus att jag har suttit och jobbat hårt framför en skärm hela veckan. Helt vanliga anledningar som inte har något med en eventuell gubbålder att göra.

När jag vaknade upp, så där "Christer Petterson"-stel i kroppen, så var klockan strax efter midnatt. Hela kroppen pulserade av en blandning mellan smärta och den där krypande känslan man får av att ha för många sovande kroppsdelar.

Efter att ha insett att mina fyra timmars sömn har fått mig tillräckligt utvilad för att inte kunna somna om på ett bra tag så surfar jag in på Cillas blogg och ser att hon, under rubriken "Kul kille!", har skrivit ett inlägg om min tupplur. Hon kallar mig för farbror Uffe och ironiserar över hur kul det är att vara tillsammans med en gamling.

Då inser jag att under fyra timmar så har resten av världen, ja den lilla delen av världen som läser Cillas blogg i alla fall, haft större koll på min status än jag själv har haft. Det är sjukt. Nästan lika sjukt som att Cilla hellre spenderar sin tid på ett blogginlägg än på att väcka mig. Kul tjej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

5 gånger väckte jag dig innan jag gav upp!!!

Sus sa...

Inte bråka nu =)
Ingen väcker Sus ostraffat då hon somnar på soffan. Jag blir galen, vette fasen varför.
Nu försöker jag undvika soffsovande men hur enkelt är det..??

Anonym sa...

håller med helt och hållet. Man rår inte för om man somnar i soffan om man är farbror!

Uffe sa...

Gus:
Du har nog inte förstått riktigt. Jag trodde jag var tydlig när jag skrev att det INTE har med gubbålder att göra. Men nu förstörde du det :-)