söndag 12 oktober 2008

Don't look at me - I'm hiddeous!

Inget ont som inte har något gott med sig. Jag har skaffat mig bältros i ansiktet vilket gör att den nya gluggen mellan mina utslagna och temporärt lagade framtänder inte är lika framträdande som tidigare.

Dessutom så har Smittskyddsinstitutets information om bältros gett Cilla tvåhundra uppslag på nya åldersrelaterade skämt.

Vad sägs om: "Bältros ses framför allt hos personer över 50 år..." och det då åldersrelaterade exemplet angående smittorisken: "Ett litet barn med vattkoppor smittar inte sin farmor så att hon får bältros. Däremot kan en farmor med bältros mycket väl smitta sitt barnbarn så att detta får vattkoppor."

Fan vad skönt det är att folk inte stirrar på min glugg och att Cilla har humor...

6 kommentarer:

Dammråttan sa...

Haha! Ja, det var ju inte riktigt snällt -men man ska tänka sig för när man skojar så på andras beskostnad, det kan snart falla tillbaka på en själv ;). Själv har jag bara en otroligt stor finne på hakan. Tydligen så stor att min man till och med tycker att det vore okej om jag gick ut med urringning (han gillar inte riktigt det annars), för ingen skulle ändå titta på decoltaget, eftersom de skulle fastna i mitt ansikte... Jag väntar bara på vad som ska drabba honom härnäst.

Uffe sa...

Tyvärr så drar mitt decoltage inte tillräckligt mycket uppmärksamhet för att dölja mina stora röda blåsor.

Good Fellow sa...

Scheise mannen!
Vad har du gjort?

Lil'm sa...

Inga fingrar på indianens skärm nu va, eller kaffekopp eller converse eller klubba. Och krya på dig.

Uffe sa...

Good fellow:
Jag har inte gjort någonting alls. Jag är helt oskyldig...

Lil'm:
Inte fingra på Indianens klubba?

Kommando-mamman sa...

Man ska vara glad för det lilla!