lördag 27 oktober 2007

Hoppsan...Just nu håller jag på att bygga en ny balkong. Jag klänger runt på stegen som en liten ekorre och lika smidigt hoppar jag från balk till balk medans jag hamrar, sågar och mäter. Förra veckan tog dock mina ekorrlika superkrafter slut och jag föll som en fura ner från 3 - 4 meter. Men men... Eftersom jag är ung och smidig så bröt jag inget och kunde linka av mig smärtan under veckan.

Nu är det helg igen, så självklart skulle jag ut och klättra igen. Cilla var orolig för att jag skulle trilla ner igen men jag berättade lite om hur sällan ekorrar trillar ner och satte igång. Allt gick bra tills hammaren slant och träffade mig mitt i nyllet. Uppenbarligen log jag medans jag stog där och hammrade för läpparna förblev oskadda.

Nu sitter jag här med en öl och en glugg och funderar om gluggen kan användas till något bra.

3 kommentarer:

Pesto sa...

Tandlös OCH orakad. Vilket förfall!

Robban sa...

Dude! Jag trodde det var Photoshop-fiction. Fan va otäckt det känns nu. Efter insikten. Jag har återkommande mardrömmar om tandlossning men det här tar fan priset.. Hur kändes det i själva tänder-blir-till-grus-ögonblicket??

Uffe sa...

Det kändes förvånansvärt lite. Jag greppade snabbt tag i stegen och förväntade mig en grym smärta som aldrig kom. Min sambo blev mer förskräckt än jag då jag kom in och visade upp min manliga skada :-)