tisdag 16 oktober 2007

Mitt kulturella bidrag

Jag tänkte bli lite kulturell för ett ögonblick och berätta vad jag tycker om Mikael Persbrants plötsliga avhopp från Dramaten...


Och alla ni som tänkte se på reprisen av Jerry Springer avsnitt 892 inatt får titta bort nu. Debbie HADE legat med sin kusin (se bild).

OBS! Lägg märke till skelettballongen uppe till vänster som sitter kvar sen barnkalaset den 12:e september. Det kallar jag en kvalitetsballong.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
För dig som inte längre är lika sugen att se Måsen: Se den på Boulevardteatern i stället. Jag såg den där häromveckan med en kalasbra (och rolig) Görel Crona som Fru Arkadina och en mustig Fredrik Hiller som Trigorin och flera andra lysande prestationer.
Visst är (var?) Dramatens uppsättning sevärd, men i mitt tycke inte alls så underhållande som den här mer sparsmakade versionen i Ulf Pilovs regi. Det är för övrigt samma uppsättning och samma ensemble som när Måsen nyligen spelades som sommarteater i Vaxholm och då blev både publik- och kritikerrosad. Föreställningen ges visst ytterligare 5-6 gånger i slutet av oktober och början av november tror jag.

Uffe sa...

Men hallå!! Blev jag just spammad?

CATOVENTURE sa...

Grattis!

Du fick du i alla fall bekräftat att det finns någon mer än jag som halkar in på din blouge då och då.

CATOVENTURE sa...

Jag känner mig på gott hummör. SÅ jag tror jag skickar en kommentar till.

/Kram

Anonym sa...

hmmm DNs journailst hette Carl Cato! Finns det någon koppling månntro?

Uffe sa...

Blogue!? Är Cato franskt?

CATOVENTURE sa...

Kultiverat.