söndag 19 oktober 2008

In i dimman...



Satan i gatan vad ont det gör att ha bältros i pannan. Idag gick det inte att hålla sig drogfri längre så nu sitter jag här med en massa morfintabletter. På läkarens ordination så ska jag nu ta en Ipren, en Alvedon och två morfintabletter fyra gånger om dagen. Hey!!! Om ni ser mig stå utanför systembolaget och tigga busspengar så vet ni vad det beror på.

6 kommentarer:

Lil'm sa...

Hörde jag morfin?

Dammråttan sa...

AJ!! Tycker faktiskt lite synd om dig. Kanske du sagt, men har det kommit någon förklaring till varför du fått detta och varför just i pannan?

Anonym sa...

Det är ju jätte, jätte, jättesynd om Dig jööö!!!! Kan inte din fru badda din stackars panna med något svalkande?? För pussa på dig vågar hon väl inte! Egentligen skulle vi väl stå alla runt dit läger och viffta med palmblad eller nåt....

Patricia sa...

Har du slutat blogga eller är det morfinet som fortfarande verkar?
Jag har minsann noterat att du är ute på skogspromenader. Då borde man rimligen orka med att blogga... fast jag ska väl inte säga något.

Gutegirl sa...

Yeeeaah!! Du får knarka!!

Lil'm sa...

Han lever i synd, han lever i synd, saras fröken!

Det går rykten om att han som lever i synd är åter på jobbet och går sakta men säkert mot återställdhet, vilket väl borde betyda blogguppryckning?!